Menu

Зелени зид

У оквиру традиционалне манифестације Политехничке школе "октобар у Крагујевцу" одржана је кратка промоција Зеленог зида, који је део пројекта Еко инфо кутак који спроводе КЕЦ (Креативно едукативни центар), ЦЕООР и Политехничка школа (Еколошка секција). Овај пројекат је финансиран од стране Града Крагујевца. У изради Зеленог зида поред Еколошке секција учествовала је и ликовна секција, а значајан допринос су дали ученици и наставници практичне наставе. О Зеленом зиду, говорила је Неда Богојевић-Прековић. Циљ пројекта је да се подигне свест ученика и наставника о значају зелених површина. Зелени зид је демонстрација како може да се оплемени унутрашњи простор и визуелно и функционално. Саставни део зеленог зида биће и информативна табла чији ће се садржај стално мењати у складу са актуелним еколошким темама (значајним датумима у Еколошком календару, као и другим битним темама и едукативним материјалом). За одржавање биљака и садржаја на инфо табли биће одговорни чланови Еколошке секције. Највећу захвалност за техничку реализацију дугујемо Милошу Милојковићу (ЦЕООР) и Николи Шебеку, помоћнику директора за практичну наставу.

 

 

Преузимање докумената школе

Годишњи план рада школе за школску  2016/17. годину  можете преузети са следећег линка  ГПРШ. 

Прилог 3 годишњем плану  можете наћи на следећој адреси линк

Извештај о реализацији Годишњег плана рада школе за школску 2015./2016. године преузмите са линка.

Извештај о раду директора школе за школску 2015/16. годину преузмите са линка.

Акциони план за реализацију Развојног  плана 2016-2017. године преузмите са линка.

Годишњи извештај о реализацији Акционог плана  за Развојни план у школској 2015/16. години преузмите са линка.

Овим и осталим документима школе може приступити на следећим страницама 

Dodaj komentar (0 Komentari)

Предавање о превенцији ХИВ и ППИ

У петак , 6.новембра 2015.године, Омладина JAZAS-a Крагујевац, започела је са реализацијом пројекта „HIV кроз објектив“  - пилот пројекат волонтера Омладине JAZAS-a Крагујевац,  финансиран од  Министарства омладине и спорта, преко Ресурс центра за Подунавски, Шумадијски и  Поморавски округ, НВО Сунце.

Детаљније . . . Предавање о превенцији ХИВ и ППИ

Подршка Школи са домом за ученике оштећеног слуха

Представници Ученичког парламента су 18.11. подржали утакмицу седеће одбојке одигране између чланова клуба седеће одбојке „Крагујевчани“ и наставника и ученика Школе са домом за ученике оштећеног слуха. Ова активност реализована је у оквиру ацес пројекта те школе, чији је циљ промоција спорта као здравог животног стила за особе са инвалидитетом ка бољој интеграцији у заједници.

                

  Јована Јанић, координатор Ученичког парламента

"UNESCO" камп - Словенија 2015. године

У Пишецама је ове године у периоду од 19. до 23. октобра одржан 16. Међународни ,,UNESCO’’ камп. Окупили су се ученици и ментори из великог броја основних и средњих школа. Поред школa из Словеније учествовале су школе из Србије и Хрватске. Представници наше школе били су ментори Весна Радаковић и Ненад Јосиповић и ученици Александар Симовић и Милош Микулић. У оквиру кампа организоване су различите радионице на тему ,,енергија’’. Ученицу су одушевљени радионицама. Радионице су занимљивије него редовна настава. Тако се научи доста корисних ствари а учење је врло спонтано.

Ненад Јосиповић

 

Dodaj komentar (0 Komentari)

Страна 1 од 22

Go to top