Menu

Зелени зид

У оквиру традиционалне манифестације Политехничке школе "октобар у Крагујевцу" одржана је кратка промоција Зеленог зида, који је део пројекта Еко инфо кутак који спроводе КЕЦ (Креативно едукативни центар), ЦЕООР и Политехничка школа (Еколошка секција). Овај пројекат је финансиран од стране Града Крагујевца. У изради Зеленог зида поред Еколошке секција учествовала је и ликовна секција, а значајан допринос су дали ученици и наставници практичне наставе. О Зеленом зиду, говорила је Неда Богојевић-Прековић. Циљ пројекта је да се подигне свест ученика и наставника о значају зелених површина. Зелени зид је демонстрација како може да се оплемени унутрашњи простор и визуелно и функционално. Саставни део зеленог зида биће и информативна табла чији ће се садржај стално мењати у складу са актуелним еколошким темама (значајним датумима у Еколошком календару, као и другим битним темама и едукативним материјалом). За одржавање биљака и садржаја на инфо табли биће одговорни чланови Еколошке секције. Највећу захвалност за техничку реализацију дугујемо Милошу Милојковићу (ЦЕООР) и Николи Шебеку, помоћнику директора за практичну наставу.

 

 

Преузимање докумената школе

Годишњи план рада школе за школску  2016/17. годину  можете преузети са следећег линка  ГПРШ. 

Прилог 3 годишњем плану  можете наћи на следећој адреси линк

Извештај о реализацији Годишњег плана рада школе за школску 2015./2016. године преузмите са линка.

Извештај о раду директора школе за школску 2015/16. годину преузмите са линка.

Акциони план за реализацију Развојног  плана 2016-2017. године преузмите са линка.

Годишњи извештај о реализацији Акционог плана  за Развојни план у школској 2015/16. години преузмите са линка.

Овим и осталим документима школе може приступити на следећим страницама 

Dodaj komentar (0 Komentari)

Подршка Школи са домом за ученике оштећеног слуха

Представници Ученичког парламента су 18.11. подржали утакмицу седеће одбојке одигране између чланова клуба седеће одбојке „Крагујевчани“ и наставника и ученика Школе са домом за ученике оштећеног слуха. Ова активност реализована је у оквиру ацес пројекта те школе, чији је циљ промоција спорта као здравог животног стила за особе са инвалидитетом ка бољој интеграцији у заједници.

                

  Јована Јанић, координатор Ученичког парламента

Предавање о превенцији ХИВ и ППИ

У петак , 6.новембра 2015.године, Омладина JAZAS-a Крагујевац, започела је са реализацијом пројекта „HIV кроз објектив“  - пилот пројекат волонтера Омладине JAZAS-a Крагујевац,  финансиран од  Министарства омладине и спорта, преко Ресурс центра за Подунавски, Шумадијски и  Поморавски округ, НВО Сунце.

Детаљније . . . Предавање о превенцији ХИВ и ППИ

"UNESCO" камп - Словенија 2015. године

У Пишецама је ове године у периоду од 19. до 23. октобра одржан 16. Међународни ,,UNESCO’’ камп. Окупили су се ученици и ментори из великог броја основних и средњих школа. Поред школa из Словеније учествовале су школе из Србије и Хрватске. Представници наше школе били су ментори Весна Радаковић и Ненад Јосиповић и ученици Александар Симовић и Милош Микулић. У оквиру кампа организоване су различите радионице на тему ,,енергија’’. Ученицу су одушевљени радионицама. Радионице су занимљивије него редовна настава. Тако се научи доста корисних ствари а учење је врло спонтано.

Ненад Јосиповић

 

Dodaj komentar (0 Komentari)

Страна 1 од 22

Go to top