Menu

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС УЧЕНИКА У СРЕДЊЕ УМЕТНИЧКЕ ШКОЛЕ ЛИКОВНЕ ОБЛАСТИ за школску 2021/2022.

Обавештавамо Вас да ћe у периоду од 12. до 15. априла 2021. године, родитељи, односно други законски заступници моћи да пријаве своје дете за полагање пријемног испита за упис у специјализована одељења гимназија и уметничких школа електронским путем на портал у Moja средіъа школа (mojasrednjaskola.gov.rs).
Сви који не искористе предност електронског подношења пријава за полагање пријемног испита, пријаву у папирном облику моћи ћe да поднесу 15. и 16. априла 2021. године, у средњим школама које имају специјализована одељења, као и у уметничким школама.
У складу са Конкурсом за упис ученика у први разред средње школе за школску 2021/2022. годину, који расписује Министарство просвете, науке и технолошког развоја, пријемни испити за ове школе, биhе реализовани у средњим школама од 7. до 16. маја 2021. године.
Родитељи, односно други законски заступници моћи ће по први пут онлајн да остваре увид и у резултате. http://www.upis.mpn.gov.rs/Lat/Srednje-skole/NINI-UR-4T14S

Login Form

Самовредновање рада школе

Go to top buy metformin without prescription