Вести

Дан школе 14. март

Политехничка школа је 14. марта 2018. године обележила 164 године свог постојања. Дан школе прослављен је уз присуство бројних гостију, пријатеља школе. За свечану атмосферу тог дана захвални смо Драмској секцији школе која је том приликом извела прдставу „И Бог створи професора“, коју су осмислили ученици уз помоћ својих професорки Јелене Меденице, Оље Пејновић и Катарине Којић.

Детаљније . . .Дан школе 14. март
Write comment (0 Comments)

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊE - МОСТ МАТЕМАТИКЕ

Школско такмичење “Мост математике” је одржано у Политехничкој школи, у среду 07. 03. 2017. Такмичили су се тимови , а не појединци.  Учествовало је седам тимова, а тим су чинили ученици првог, другог и трећег разреда.  Може се рећи да је то био дан популаризације математике у школи.

Детаљније . . .ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊE - МОСТ МАТЕМАТИКЕ
Write comment (0 Comments)

Са отварања изложбе “Техно: Ултраконектовано тело?“

У присуству амбасадора Француске, Фредерика Мондолинија, Жан Батист Кизена, директора Француског института у Србији и Миљана Бјелетића, члана Градског већа за културу, отворена је изложба Француског института под називом “Техно: Ултраконектовано тело?“ у Политехничкој школи.

- Ова изложба којом сте нам учинили част да је угостите у својој школи представља једну важну тему о којој се размишља у Француској, а то је однос између људског тела и науке, односно технологије и такође говори о етичким проблемима који се пред таквом темом постављају. Та изложба је најпре била осмишљена и приказана у Паризу, у Центру за науку, и затим је  наставила свој пут у иностранство, рекао је амбасадор Мондолини.

Детаљније . . .Са отварања изложбе “Техно: Ултраконектовано тело?“

Техно ултраконектовано тело?

У оквиру Дана франкофоније у Крагујевцу, у организацији Француског института , и Скупштине града Крагујевца, у четвртак 15. марта у  12 сати, у  галерији Политехничке школе, биће отворена изложба Техно ултраконектовано тело? Изложбу ће отворити господин Фредерико Мондолони, амбасадор Француске у Србији.

Детаљније...Техно ултраконектовано тело?

Огледни часови по мери ђака

У петак 26.1.2018. године Драгана Вучићевић, наставник стручних предмета електро групе, у сарадњи са вршњачким едукаторима одржала је две огледна часа. Вршњачки едукатори били су ученици који су учествовали у активности моблности у оквиру пројекта ''Регионални центар компетенција – међународна сарадња Србија - Словенија''. За разлику од класичних часова, ове часове су водили ученици. Час су организовали по узору на организацију часова вежби у школском центру Велење у коме су боравили три недеље.

 

Page 4 of 67

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обука возача Б категорије

Редовни ученици

Ванредни ученици

Наставно особље

Пријављивање сарадника сајтаПријатељи школе

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Електронски дневник

Стручно усавршавање

Документација за менторе и приправнике

Go to top buy metformin without prescription