Вести

Обука наставника школе за рад са електронским дневником

Електронски дневник у нашој школиОбука за наставнике за рад са електронским дневником биће одржана у среду и четвртак 4 и 5 октобра 2017 године. Пратеће документе са упутствима за употребу софрвера можете преузети са стране за преузимање докумената на овом линку. Термини за додатне консултације наставника школе са координаторима за рад са еДневником су сваки уторак и четвртак за време осмог часа у неком од кабинета за рачунарство и информатику у новој школи. Такође, сва питања, уочени проблеми у раду, предлози и коментари у вези еДневника се могу слати и на е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Координатори за ел. Дневник:
Небојша Стевановић и
Игор Николић
Write comment (0 Comments)

Објављен је распоред часова за почетак школске 2017. године.

Распоред часова који важи од 1. септембра 2017. године можете видети на страници распоред часова.

Write comment (0 Comments)

Припрема за посету Школском центру Велење

За ученике Политехничке школе, који су изабрани да учествују у активности мобилности у оквиру пројекта ''Регионални центар компетенција – међународна сарадња Србија - Словенија'', почела је припремна настава. У оквиру припремне наставе ученицима ће бити организоване радионице енглеског језика и интеркултуралности. На овај начин ученици ће унапредити своје језичке и интеркултуралне компетенције.

Осим за ученике планирано је да се ове радионице одрже и за наставнике који ће учествовати у овој активности као и за све друге заинтересоване.

 
 

Почетак реализације пројекта ''Регионални центар компетенција - међународна сарадња Србија - Словенија''

У јуну 2017. године почеће са реализацијом пројекат ''Регионални центар компетенција -међународна сарадња Србија - Словенија''. Овај пројекат финансира seод средстава које обезбеђује програм  Еразмус+ а припада групи пројеката КА1 – Мобилност у области стручног образовања и обука. Ерасмус+ је програм Европске уније који обезбеђује финансирање пројеката за сарадању у три области: образовање, мали и спорт.

Циљ пројекта је да се у оквиру Политехничке школе покрене отворање Регионалног центара компетенција по узору на Регионални центар компетенција у Велењу.

Page 7 of 67

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обука возача Б категорије

Редовни ученици

Ванредни ученици

Наставно особље

Пријављивање сарадника сајтаПријатељи школе

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Електронски дневник

Стручно усавршавање

Документација за менторе и приправнике

Go to top buy metformin without prescription