Вести

Примењена роботика

Од 16. до 23. 12. 2016.  у организацији Политехничке школе и фирме KG Robotiks одржава се обука за наставнике и ученике школе као и за бивше ученике ради лакшег запослења. Обуку врши инњењер Немања Милосављевић из фирме KG Robotiks.

 

Бранко Перовић

Write comment (0 Comments)

Изложба Енергија за одрживи свет

У среду, 21. децембра у 12 сати, у галерији Политехничке школе биће отворена изложба „Енергија за одрживи свет” коју је реализовао Француски институт и Центар за науку, уз партнерство Скупштине града Крагујевца.
Ова изложба на француском и српском језику бави се питањима приступа изворима енергије у земљама у развоју, побољшавања енергетске ефикасности у индустријализованим земљама и прибегавања коришћењу обновљивих извора енергије на локалном, регионалном и светском нивоу.
 
Изложба ће бити отворена до 20. јануара 2017.године.
 
Добродошли у Политехничку школу.

МЕМОРИЈАЛНИ ШАХОВСКИ ТУРНИР ''СЛАВКО И РАЋА''

МЕМОРИЈАЛНИ ШАХОВСКИ ТУРНИР ''СЛАВКО И РАЋА''                                             

       Традиционални 22. меморијални шаховски турнир  „Славко и Раћа“ одржан је дана10.12.2016. годинеу нашој школи. На турниру су се учесници такмичили у појединачним и екипним категоријама.. На екипном турниру учествовале су екипeпрофесора  ЕСТШ ,,Никола Тесла'' из Краљева, Факултета за машинство и грађевинарство из Краљева, Друге крагујевачке гимназије из Крагујевца и Политехничке школе из Крагујевца. Своје шаховско умеће су одмериле и екипe  ученика ОШ ''Милутин и Драгиња Тодоровић'' из Крагујевца, Друге крагујевачке гимназије из Крагујевца и Политехничке школе, домаћина турнира.

Read more: МЕМОРИЈАЛНИ ШАХОВСКИ ТУРНИР ''СЛАВКО И РАЋА''
Write comment (0 Comments)

Учешче Политехничке школе на конференцији "IKT START(UP) и мостови сарадње између Шведске и Србије"

Као чланица ИКТ кластера Централне Србије наша школа је учествовала на конференцији одржаној 7.12.2016. у Крагујевцу. Конференцији су присуствовали професори и ученици чланови секције за роботику и том приликом су представили свој рад у програмирању Лего робота. Тим за промоцију школе је на штанду  наше школе делио школски пропагандни материјал. Ученици - млади програмери,  имали су одличну прилику да из прве руке, од присутних ИКТ компанија сазнају о великим потребама тих компанија за образоване ИКТ стручњаке, о начинима покретања START (UP) пословања у Србији и да се упознају са најбољим примерима из праксе које су директно изнели представници успешних фирми.
 

 

Детаљније ...Учешче Политехничке школе на конференцији "IKT START(UP) и мостови сарадње између Шведске и Србије"
Write comment (0 Comments)

Објављујемо: Правилник о поступку унутрашњег узбуњивања код послодавца

Овим правилником уређује се поступак унутрашњег узбуњивања код послодавца – Политехничке школе,у складу са одредбама Закона и Правилника  . Докумет погледајте на линку.

Write comment (0 Comments)

Page 9 of 67

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обука возача Б категорије

Редовни ученици

Ванредни ученици

Наставно особље

Пријављивање сарадника сајтаПријатељи школе

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Електронски дневник

Стручно усавршавање

Документација за менторе и приправнике

Go to top buy metformin without prescription